Skip to content

Hudlæge Ane K Ryborg & HUDKLINIKKEN

Hudklinikken tilbyder behandling af de fleste hudlidelser såsom solskader, hudkræft, gennemgang af modermærker, psoriasis, eksem, nældefeber, allergi, acne, rosacea og hidrosadenit.

Vi tilbyder ligeledes UVB behandling, PDT behandling med h.h.v. lampe og dagslys, iontoferese og laserbehandling.

Konsultation kræver en henvisning fra egen læge. Husk dit sygesikringsbevis ved fremmøde.

hudklinikken

vores MEDARBEJDERE

Ane K. Ryborg

Hudlæge, Ph.D.

Hanne Stokholm

Lægesekretær
klinikken-blaa

DEN DANSKE KVALITETSMODEL CERTIFIKAT

Hudlæge Ane K. Ryborg har opnået status som Akkrediteret for Praktiserende speciallæger efter 1. version af DDKM, og lever hermed op til det nationale niveau for kvalitet på de områder, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel.

ddkm

Hudlæge, Ph.D. Ane K. Ryborg

Ane K. Ryborg er uddannet speciallæge i hud- og kønssygdomme ved Århus Universitetshospital i 2007 og efter endt uddannelse, har hun været ansat ved Dermatologisk Afdeling samme sted. Hun har desuden en 3-årig forskeruddannelse, en Ph.D grad, hvor hun har beskæftiget sig med forskning i psoriasis.

Ane K. Ryborg er medlem af det danske, europæiske og amerikanske selskab for hudlæger og deltager årligt i de møder, der afholdes for at holde sin viden ajour.

LÆGESEKRETÆR Hanne Stokholm

Hanne Stokholm er uddannet lægesekretær ved Regionshospitalet Holstebro i 2008.

Hun har arbejdet ved speciallæge, øjenlæge efter endt uddannelse og har senest arbejdet som praksisassistent og lægesekretær ved privatpraktiserende læge i Skanderborg i 8 år. 

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvordan vi kan hjælpe dig eller har brug for anden hjælp i forbindelse med din hudlidelse.

Ønsker du at få en tid hos hudlægen, skal du først kontakte din egen læge og bede om en henvisning til Hudklinikken Holstebro.