Skip to content

Meget mere end akupunktur

Når du er til behandling hos Metta Bech får du meget mere end akupunktur. Med mere end 30 års erfaring fra hypnoseterapi, NPL irisanalyse, kopper, Aurikulum, Nada og kostvejleding, får du den personligt tilpassede behandling som du har brug for.

tree5334773
akupunktoer

Akupunktur Et spørgsmål om balance

Akupunktur er en 5000 år gammel kinesisk helbredelsesmetode, der nu er blevet anerkendt i vesten som et alternativ eller supplement til traditionel sygdomsbehandling.

Akupunktur er en blid behandlingsform, hvis virkning udelukkende opleves som en forbedring i helbredstilstanden.

Læs mere

akupunkturens berøringspunkter

Hypnoseterapi

Hypnoseterapi

NPL

NPL

Irisanalyse

Irisanalyse

Kopper

Kopper

Aurikulum

Aurikulum

Kostvejledning

Kostvejledning

Akupunktur for fertilitet hos både mænd og kvinder

Akupunktur er et vigtigt og værdifuldt behandlingsmiddel i forsøget på at blive gravid, og et godt supplement til traditionel fertilitetsbehandling. Akupunktur er med til at øge sandsynligheden for graviditet. Flere danske fertilitetsklinikker og hospitaler anbefaler i dag akupunktur i kombination med fertilitetsbehandling.

Læs mere
love

Referencer hvad klienterne siger

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvordan vi kan hjælpe dig eller har brug for anden hjælp i forbindelse med din hudlidelse.

Ønsker du at få en tid hos hudlægen, skal du først kontakte din egen læge og bede om en henvisning til Hudklinikken Holstebro.